Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesGeberit B.V.

Geberit B.V.

Geberit AquaClean. Dé douchewc.

Maakt u uw auto of uw handen schoon met papier? Uw antwoord is waarschijnlijk ‘nee’. Zonder water wordt het namelijk nooit echt schoon. Geberit streeft ernaar dat persoonlijke wc-hygiëne de nieuwe norm wordt, net als dagelijks douchen. Met de AquaClean douchewc heeft u, met één druk op de knop, een fris gevoel alsof u net gedoucht hebt. Daarom zijn steeds meer mensen, die hun welzijn waarderen en hun uiterlijk koesteren, enthousiast geworden over de zachte en natuurlijke reiniging van de AquaClean douchewc. Dankzij de perfecte interactie van design en technologie, hebben Geberit AquaClean douchewc’s niet meer ruimte nodig dan conventionele wc’s.

www.geberit-aquaclean.nl

 

Stijlvol en hygiënisch

Moderne douchewc’s zijn op het eerste gezicht nauwelijks te herkennen. De douchearm is verborgen in het keramiek. Voor en na gebruik wordt de douchekop met water gespoeld, zodat hij altijd schoon is.

Het douchen starten

Met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal

Regelen van de douchstraal

De intensiteit van de waterstraal past u eenvoudig aan naar uw persoonlijke voorkeur. Uiteraard kan de douchefunctie te allen tijde worden uitgeschakeld.

Bedrijfsgegevens

Fultonbaan 15 3439 NE Nieuwegein

Robin van den Brink

Concept Manager Geberit AquaClean
Afbeelding Geberit B.V.