Ga door naar hoofdcontent
NieuwsWings for Life World Run 2022

Wings for Life World Run 2022

Woensdag 20 april 2022

Op zondag 8 mei om 13.00 uur vindt het wereldwijde loopevenement Wings for Life World Run plaats om geld op te halen voor dwarslaesieonderzoek. Na 2 jaar zet de Sint Maartenskliniek dit jaar weer een uitdagend parcours uit rond de kliniek. De Maartenskliniek nodigt iedereen van harte uit om mee te doen. Ren of rol mee voor degenen die dat zelf niet kunnen!

De Wings for Life World Run is een wereldwijde app run voor hardlopers en rolstoel deelnemers. Alle deelnemers starten op hetzelfde moment. Het maakt niet uit of iemand  professioneel atleet is of een beginner. Er is namelijk geen eindstreep. Deelnemers leggen zoveel mogelijk kilometers af tot ze worden ingehaald door de ‘virtuele finishlijn’.

Deelnemers beginnen na het startsignaal via de app te rennen en 30 minuten later vertrekt de ‘catcher car’ die alle (hard)lopers en rolstoelers één voor één inhaalt. Deelnemers finishen zodra ze zijn ingehaald. Het mooiste van deze race: 100% van al het startgeld en alle donaties gaan direct naar de Wings for Life Foundation.

Sluit aan bij het team van de Sint Maartenskliniek!

Inschrijven kan via de website van Wings for Life World Run: . Het is ook mogelijk om he team van de Maartenskliniek te sponsoren. Klik op ‘Doneer’ en volg de stappen.

Behalve het team vanuit de Sint Maartenskliniek, zal ookYdwer van der Heide meedoen aan de Wings for Life World Run. Ydwer liep vorig jaar een incomplete dwarslaesie op bij een foil-surfongeluk. Met veel kracht en therapie loopt Ydwer dit jaar 100 meter tijdens de World Run. Bekijk de video van Ydwer.

Over Wings for Life World Run

De Sint Maartenskliniek loopt al vanaf de eerste editie in 2014 mee met de Wings for Life World Run. Sinds 2018 organiseren we onze eigen editie. De afgelopen 2 jaar kon de run vanwege het coronavirus in fysieke vorm niet door gaan. Meer weten over de Wings for Life World Run? Kijk dan op www.worldrun.com

Wanneer: zondag 8 mei 2022
Tijd: 13.00 uur
Waar: Sint Maartenskliniek locatie Nijmegen (Hengstdal 3, Ubbergen)

Schrijf je in!

Ontvang de RM nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen over revalidatiemethoden, onderzoek, innovatie en ervaringen van patiënten en zorgverleners.

Gesponsorde berichten