Ga door naar hoofdcontent
NieuwsReade tekent intentieverklaring voor een gezonder Nederland

Reade tekent intentieverklaring voor een gezonder Nederland

Donderdag 23 juni 2022Afbeelding Reade tekent intentieverklaring voor een gezonder Nederland

Toine Vogels, Lid Raad van Bestuur bij Reade, heeft afgelopen woensdag 22 juni de intentieverklaring van Alliantie Voeding in de Zorg getekend. Reade onderstreept hiermee dat zij zich inzet voor een gezonder Nederland. Het expertisecentrum voor revalidatie en reumatologie realiseert actief een gezonder voedingsaanbod voor cliënten en medewerkers.

Focus op herstel

Het Nationaal Preventieakkoord zet in op gezondere voeding, een gezondere voedselomgeving en het eten van producten uit de Schijf van Vijf als de basis van een gezond voedingspatroon. De visie van Reade op eten en drinken kenmerkt zich door focus op herstel. Goede voeding betekent een verse bereiding en een variatie aan onbewerkte ingrediënten met veel groenten en fruit. Voedzaam eten waar je van geniet en dat een positieve bijdrage levert aan een gezonde leefstijl.

Goede voeding krijgt zichtbare plek

Goede voeding is belangrijk voor de gezondheidswinst en draagt bij aan het herstel van de cliënten van Reade en krijgt daarom een vaste, zichtbare plek in hun zorg- en dienstverlening. Het expertisecentrum is trots op alle veranderingen die de laatste twee jaar op dit gebied zijn gerealiseerd in samenwerking met partners Vitam en Wester & Van Doorn.

Schrijf je in!

Ontvang de RM nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen over revalidatiemethoden, onderzoek, innovatie en ervaringen van patiënten en zorgverleners.

Gesponsorde berichten