Ga door naar hoofdcontent
NieuwsLibra in documentaireserie ‘Five Days Inside’

Libra in documentaireserie ‘Five Days Inside’

Dinsdag 6 september 2022Afbeelding Libra in documentaireserie ‘Five Days Inside’

Libra Revalidatie was op 31 augustus te zien in Five Days Inside, een documentaireserie van RTL waarin zij instellingen in Nederland bezoeken waar je normaal gesproken niet zomaar binnenkomt.

In april van dit jaar was BN-er Eddy Zoëy met zijn opnameteam te gast bij Libra. Zij wilden graag ervaren wat patiënten meemaken als zij na in coma te hebben gelegen bij Libra het behandelprogramma Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN) komen volgen. En welke impact dat heeft op de families van de patiënten. Eddy Zoëy verbleef dag en nacht in de kliniek om van dichtbij mee te maken waar patiënten en hun families doorheen gaan en wat het VIN team betekent in een tijd van hoop en vrees.

Het resultaat is een indrukwekkend portret van VIN patiënten Linda, Mike, Leandro, Barry en Hans en hun families, het VIN team en de medewerkers van locatie Leijpark.

Schrijf je in!

Ontvang de RM nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen over revalidatiemethoden, onderzoek, innovatie en ervaringen van patiënten en zorgverleners.

Gesponsorde berichten