Ga door naar hoofdcontent
NieuwsKatja Hoorn nieuw bestuurslid Revalidatie Nederland

Katja Hoorn nieuw bestuurslid Revalidatie Nederland

Vrijdag 3 september 2021Afbeelding Katja Hoorn nieuw bestuurslid Revalidatie Nederland

Katja Hoorn, voorzitter Raad van Bestuur van Reade, is toegetreden tot het bestuur van Revalidatie Nederland (RN). Zij volgt hiermee Albert-Jan Mante op, die per 1 juli de overstap van Revant naar Bravis maakte en daarmee RN moest verlaten. Behalve bestuurslid, is Katja ook voorzitter van de bestuurscommissie strategie en marketing van RN. 

In een open sollicitatieronde zijn gesprekken gevoerd met diverse kandidaten voor de vrijgekomen functie in het bestuur van RN. Katja Hoorn kwam daarbij als beste kandidaat naar voren, op basis van haar achtergrond, ervaring en visie op de sector. Tijdens de algemene ledenvergadering van RN op 2 juli, hebben de leden Katja unaniem benoemd. Katja Hoorn is sinds 2019 voorzitter Raad van Bestuur van Reade.

Katja Hoorn: “We staan aan het begin van grote veranderingen in de zorg. De waardevolle zorg die wij vandaag de dag leveren willen we óók 
in toekomst toegankelijk en betaalbaar houden. En daarbij is onze overtuiging dat we méér mensen moeten laten profiteren van wat wij binnen de revalidatiesector kunnen en doen. De uitdaging daarin is om met elkaar op zoek te gaan naar nieuwe manieren. En daarbij is mijn overtuiging dat als je mensen en organisaties samenbrengt, oplossingen beter worden.”

Reacties

    Plaats een reactie

    Schrijf je in!

    Ontvang de RM nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen over revalidatiemethoden, onderzoek, innovatie en ervaringen van patiënten en zorgverleners.

    Gesponsorde berichten