Ga door naar hoofdcontent
GesponsordZonder grote lichamelijke inspanningen je onderlichaam reinigen op het toilet

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

Zonder grote lichamelijke inspanningen je onderlichaam reinigen op het toilet

Vrijdag 13 mei 2022
Afbeelding Zonder grote lichamelijke inspanningen je onderlichaam reinigen op het toilet

Douchewc is de oplossing bij lichamelijke immobiliteit

Een goede reiniging van het onderlichaam met toiletpapier is niet altijd mogelijk door lichamelijke immobiliteit. Een toilet met geïntegreerde douchefunctie, die met één druk op de knop van de afstandsbediening automatisch het onderlichaam reinigt met lichaamswarm water, en desgewenst ook droog föhnt, is hiervoor de oplossing. Daarnaast is het een feit dat water gewoon de beste reiniging biedt.

Water is zacht, fris en uiterst hygiënisch en daarom het meest geschikt voor het schoonmaken van de billen. Een douchewc is daar perfect voor en is een toilet met geïntegreerde douchefunctie. De douchearm komt naar voren, zodra deze wordt geactiveerd via de afstandsbediening. Met slechts één druk op de knop wordt het onderlichaam gereinigd. Dit gebeurt met lichaamswarm water, wat zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast kan de ingebouwde föhn het onderlichaam ook drogen. Het resultaat is een fris en hygiënisch gevoel de gehele dag, zonder dat er grote lichamelijke inspanningen geleverd hoeven te worden. Ideaal tijdens het revalidatieproces.

Zwitserse kwaliteit
Als Zwitsers bedrijf streeft Geberit naar kwaliteit. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn daarom uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… de straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in douchewc’s van Geberit. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn allen uitgevoerd met deze vederzachte WhirlSpray. En met meer!

Comfortfuncties
In de afgelopen 40 jaar heeft het Zwitserse bedrijf Geberit verschillende douchewc’s ontwikkeld en geoptimaliseerd. Dit heeft anno 2022 geresulteerd in een breed scala aan AquaClean douchewc-modellen voorzien van diverse comfortfuncties, die het toiletbezoek gemakkelijker en comfortabeler maken.

Aanvullend op de douchefunctie biedt Geberit douchewc’s aan met extra comfortfuncties, zoals de ingebouwde föhn, maar onder andere ook een geurzuivering. Door het droog föhnen van de billen is toiletpapier overbodig geworden én hoeft de gebruiker ook bij deze handeling zelf geen lichamelijke actie uit te voeren. De ingebouwde geurzuivering zorgt voor een altijd frisse lucht rondom het toilet, zowel tijdens het gebruik als erna. Hierdoor kan de gebruiker met een gerust hart het toilet gebruiken en achterlaten.

De AquaClean douchewc is er in drie modellen, elke met een eigen uitstraling en functies:

AquaClean Mera – Buitengewoon briljant
Met zijn zwevende ontwerp is de Geberit AquaClean Mera de meest luxe douchewc. De Mera zet in elk opzicht nieuwe normen. Deze douchewc is geschikt voor iedereen, die zichzelf wil verwennen met een extra portie wellness. Naast de bewezen WhirlSpray douchetechnologie, het randloze sanitairkeramiek met TurboFlush spoeling, de warmeluchtföhn en de geurafzuiging, beschikt de Mera onder andere ook over een ‘Welkomprogramma’. Als je naar het toilet gaat, licht er subtiel een lichtje op aan de onderkant van het toilet, de toiletdeksel opent en sluit automatisch en de wc beschikt over een verwarmde bril.

AquaClean Sela – Intelligente elegantie
De Geberit AquaClean Sela maakt indruk door zijn elegante uiterlijk. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. De Sela is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc, zoals de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush spoeling, randloos en gemakkelijk te reinigen wc-keramiek en een automatisch ontkalkingsprogramma. Ook handig voor ’s nachts is het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de AquaClean Sela.

AquaClean Tuma – Verrassend veelzijdig
De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner. Het Comfort model is geschikt voor iedereen, die waarde hecht aan een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. Functies zoals de WhirlSpray, een verwarmde wc-zitting, geurzuivering en de warmeluchtföhn maken van elk bezoek een wellness-ervaring. Als alternatief biedt Geberit ook het voordelige Classic model, dat de basisfunctie van een douchewc biedt tegen een onverslaanbare prijs. De Geberit AquaClean Tuma is ook te verkrijgen als vloerstaande douchewc en als losse toiletzitting. De losse toiletzitting biedt dezelfde functionaliteiten als het complete systeem en is op uiteenlopende, al geïnstalleerde, wc-keramieken te monteren.

Water reinigt met zorg
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: water is de beste, de meest effectieve en de zachtste methode voor het hygiënisch reinigen van het onderlichaam. Ook volgens Prof. Dr. med. Alexander Herold – Proctoloog en verbonden aan het gerenommeerde ‘Zentrum für Dick- und Enddarmerkrankungen’ te Mannheim in Duitsland:

“Een onjuiste hygiëne van het onderlichaam kan allergieën, huidirritaties en eczeem veroorzaken, met soms ondraaglijke jeuk als gevolg. Hetzelfde geldt voor een onvoldoende of slechte reiniging. Schoon water, warm of koud, is altijd de meest grondige, maar ook de meest behoedzame methode.”

Des te belangrijker dat het onderlichaam ook bij een verminderde mobiliteit de beste zorg en reiniging krijgt.

Meer informatie over de Geberit AquaClean douchewc en de voordelen is te vinden op: www.geberit-aquaclean.nl