Ga door naar hoofdcontent
GesponsordGa aan de slag met Össur Academy Online

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

DISCLAIMER: De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

Ga aan de slag met Össur Academy Online

Woensdag 1 juni 2022
Afbeelding Ga aan de slag met Össur Academy Online

De afgelopen twee jaar hebben ons meer dan ooit laten zien hoe belangrijk het is om de professionele standaard hoog te houden, en continue professionele ontwikkeling aan te bieden. Het liefst doen we dat natuurlijk met het gemak en op het moment dat het u schikt. Daarom hebben we, naast onze welbekende trainingen en seminars op uw eigen locatie of in onze Össur Academy, een e-learning plaform beschikbaar gemaakt, waar u diverse trainingen kunt vinden: Academy Online.

Ons Academy Online Portaal biedt u continue educatieve ondersteuning op het gebied van prothesen en bracing. We bieden verschillende trainingen en lessen aan die gratis en 24/7 beschikbaar zijn. Op deze manier kunt u uw kennis opfrissen zo vaak en wanneer u maar wilt.

Graag bieden wij u continu educatie aan op het gebied van onze producten en oplossingen, door middel van trainingen en e-learning cursussen. Hiervoor hebben we het Academy Online Portaal beschikbaar voor u. In dit portaal geven we u de mogelijkheid om gratis en 24/7 cursussen te volgen om uw kennis van ons bracing- en protheseproducten te vergroten. Wanneer u meer klinische informatie wilt of tutorials wilt bekijken, hebben we deze beschikbaar op ons Össur Academy YouTube kanaal.

Daarnaast hebben we een ‘bridging’ optie beschikbaar. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze cursussen te linken met het Learning Management Systeem van uw bedrijf. Wilt u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.

Hieronder heeft u de mogelijkheid een Academy Online account aan te maken. Na deze registratie ontvangt u een link ter verificatie, en daarna heeft u toegang tot de cursussen en trainingen via de login sectie.

Wilt u eerst ons aanbod aan cursussen bekijken? Ga dan naar onze website en ontdek meer over Össur Academy Online.