Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenDorine Wekking: sterke voortrekker toekomstscenario’s

Dorine Wekking: sterke voortrekker toekomstscenario’s

Vrijdag 16 maart 2018Afbeelding Dorine Wekking: sterke voortrekker toekomstscenario’s

Revalidatie Nederland heeft sinds 1 januari een nieuwe voorzitter: Dorine Wekking. De branchevereniging voor revalidatie werkt aan doorvoering van recent ontwikkelde toekomstscenario’s, en heeft daarmee scherpe ambities voor de sector. De nieuwe voorzitter wordt door haar achtergrond en energie een sterke voortrekker.

Dorine Wekking ging naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is executive coach bij Quist Leading Humans, lid van de Raad van Toezicht van de Reinier Haga Groep en werkte ruim 20 jaar in HR voor internationale bedrijven zoals Shell, KPN en Aon, ook als bestuurder van een pensioenfonds.

Onder de toekomstscenario’s van Revalidatie Nederland wordt inbreng van patiënten gewaarborgd, netwerkrevalidatie toegepast, transparantie verder doorgevoerd en het innovatievermogen optimaal ingezet. Op deze punten wil de sector voorop lopen in de zorg. Revalidatie Nederland richt zich op de belangen van haar leden en het aanbieden van zo goed mogelijke revalidatiezorg. De branchevereniging heeft 37 leden, waaronder alle revalidatiecentra in Nederland, een aantal ziekenhuizen en ZBC’s. Dorine Wekking volgt Heino van Essen op, die zes jaar RN-voorzitter was.

Reacties

    Plaats een reactie

    Schrijf je in!

    Ontvang de RM nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen over revalidatiemethoden, onderzoek, innovatie en ervaringen van patiënten en zorgverleners.

    Gesponsorde berichten